Sekretesspolicy

runningcoach.me Community och online-shop mars 2014

  • Skyddet av personuppgifter är av yttersta vikt för running.COACH. running.COACH informerar med denna sekretesspolicy användarna och besökarna om hur personupgifter behandlas.
  • Insamling, bearbetning och användning av personuppgifter genom running.COACH regleras av gällanda dataskyddslagar i Schweiz.
  • running.COACH använder personuppgifter endast till att möjliggöra tjänster på running.COACHs plattform som kräver registrering.
  • Medlemskap i running.COACH är endast öppen för myndiga personer. Föräldrar ansvarar för sina barns integritetsskydd.
  • Hos running.COACH bär användaren ansvaret för sina sekretessinställningar. Användaren kan i sin profil själv justera graden av integritet och bestämma hur synlig han vill vara på running.COACHs plattform.
  • En registrerad användare kan i sin profil själv konfigurera vilket namn som ska visas (fullständigt namn, smeknamn, helt anonym).
  • En running.COACH-användare kan bjuda in andra personer till running.COACH. running.COACH använder endast de insamlade personuppgifterna till att skicka ut inbjudan.
  • running.COACH skickar regelbundet nyhetsbrev till alla användare på running.COACH. I dessa nyhetsbrev informerar running.COACH användarna om nya funktioner på plattformen, erbjudande i running.COACH’s online-shop, bloggar, evenemang, etc.
  • running.COACH använder cookies på sin plattform, genom vilka användaren kan identifieras under tiden han besöker plattformen. Accessdata sparas i en loggfil varje gång sidan öppnas. De sparade data innehåller IP-adress, fjärrvärden, tid, status, datamängd som överförts, hänvisningssidan samt produktinformation och versionsinformation av webbläsaren som används (user agent).
  • Proceduren för raderingen av ett konto och hantering av användarens personuppgifter och inlägg på running.COACHs plattform beskrivs i ”Allmänna Villkor”.
  • running.COACH förbehåller sig rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. Detta kan ske om ändringar visar sig vara nödändiga på grund av att luckor i regelverket har upptäckts i efterhand eller nya tjänster på running.COACHs plattform. running.COACH informerar användaren om eventuella ändringar via e-post.
  • running.COACHs sekretesspolicy kan när som helst nås via länken ”sekretesspolicy“ och är en del av ”Allmänna Villkor”.

Quevita AG
Industriestrasse 78
CH-4600 Olten
info@runningcoach.me

För enkelhetens skull, används i denna sekretesspolicy, alltid den maskulina ordformen för att hänvisa till person. Om inte annat uttryckligen anges, så hänvisar detta dock alltid till alla kön.

Google Analytics Privacy

Denna webbplats använder Google ™ Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). Google Analytics använder ”Cookies”. Detta är textfiler som lagras på din dator och gör det möjligt för analys av din användning av webbplatsen. Informationen som genereras av sådan cookie, genom er användning av webbsidan (inklusive din IP-adress), överförs till en Google-server i USA och lagras där. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för webbsidans operatör samt erhålla andra med webbplats- och internetrelaterade tjänster. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller om en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med andra data som Google innehar. Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på din webbläsare. Dock vill vi påpeka att du då inte kan använda alla funktioner på denna webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till behandling av uppgifter om dig av Google på det sätt som beskrivs ovan och för de syften som beskrivs ovan. Avaktiveringstillägg för webbläsare från Google Analytics ger besökare mer kontroll över vilka data som samlas in om webbplatser nås från Google Analytics. Om du inte vill lagra dina data kan du installera det verktyg som Google tillhandahåller för avaktivering: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

För mer information, besök http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de eller under https://www.google.de/intl/de/policies/ (allmän information om Google Analytics och dataskydd). Vi vill påminna er om att denna webbplats använder Google Analytics-koden "gat._anonymizeIp ();" för att försäkra om en anonym insamling av IP-adresser (sk. IP-maskering).

Som ett alternativ till webbläsaren add-on eller för webbläsare på mobila enheter, vänligen klicka ”inaktivera Google Analytics” för att undvika upptäckt av Google Analytics på denna webbsida i framtiden (opt-out fungerar bara i den här webbläsaren och bara för den här domänen ). Här en opt-out cookie sparas på din enhet. Om du raderat dina cookies i webbläsaren, måste du klicka på den här länken igen.